...

Lundgaard consulting

Måden jeg har tillært mig min viden på er, at tage kurser online og virkelig studere meget om emnet. Jeg har gjort dette, fordi jeg føler bedre jeg kan lære mig selv det nødvendige i stedet for at tage en uddannelse. Jeg Startede Lundgaard consulting i vinteren 2023.

IMG 7535 1

Om mig

Jeg hedder Magnus og er 24 år. Jeg valgte i 2023 at droppe ud af mit ingeniørstudie, fordi jeg gerne ville gå all in på min drøm om at være selvstændig. Jeg kunne mærke at det gav mig en utrolig stor værdi at hjæple folk, så det er det jeg prøver at dedikere alt min tid til nu.

IMG 7549

Kontakt mig og
book et møde nu

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til din digitale markedsføring? Kontakt mig nu og book et møde

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.