...
Vores

Ydelser

Her finder du alt hvad jeg tilbyder dig og dit selsskab. Processen fungerer normalt sådan, at vi sammen på et møde går igennem, hvad du lige netop har brug for i din virksomhed. Så det bliver skræddersyet præcis til dig.

Jeg er her, ved din side, hvis du har brug for noget

Når vi har identificeret dine specifikke behov, udarbejder jeg en detaljeret plan, som vi i fællesskab finjusterer, indtil du er helt tilfreds. Herefter sætter vi planen i værk, og jeg står ved din side gennem hele forløbet for at sikre, at alt går som planlagt. Jeg tilbyder også løbende opfølgning og justeringer, så vi konstant kan optimere og tilpasse løsningerne, hvis dine behov ændrer sig.

Lead Magnet

Du tænker nok “Lead Magnet” hvad er det. Og sådan har mange selsstændige det. Men det er utroligt vigtigt for din forretning, at få lavet en bestemt til det du har at tilbyde.

1-4 lead magnets Side opbyggelse Værdifuldt og nemt

Hjemmeside

Din hjemmeside er det første dine “måske” ny kunder ser. Derfor er det utroligt vigtigt at have en hjemmeside med ET formål, som gør at de bliver kunder

Copywriting
UI Design
UX Design

SEO

Hvis du ikke bliver fundet, når folk søger på det du beskæftiger dig med, hvad godt gør det så? Derfor hjælper jeg dig med at komme på første side af google.

Hjemmeside optimering
Første side på google
Blogs

Reklamer

Jeg ved godt hvad du tænker, når jeg skriver “reklamer”. “Det er dyrt og betaler sig ikke”. Det er lige netop derfor jeg hjælper dig, så du faktisk får reklamer der generer penge og kunder, ligepræcis når du har lyst til det.

Meta reklamer
Garanteret kunder
Video og billeder

Mine TJENESTER

Tilpassede
marketingløsninger ​

Lead Magnet

En Lead magnet er en marketsføringsstrategi. Det er noget som “leads” eller potentielle kunder bliver tiltrukket af. Hele din forretning går jo ud på at få kunder, så derfor er det ekstremt vigtigt, at vi tiltrækker potentielle kunder til din forretning. Og det en lead magnet gør, er egentlig bare at vi skal give dem noget de finder værdifuldt GRATIS. Og ja det skal være gratis.

Hjemmeside

En hjemmeside er mange gange det første potentielle kunder møder. Så derfor er det utroligt vigtigt, at du har en hjemmeside, som virkelig betegner dig og din virksomhed, som dem I er. Derudover laver personlige træner i din branche mange den samme fejl med deres hjemmeside. Hjemmeside skal nemlig kun har et formål, og det er ikke at informere.

SEO

SEO betyder egentlig bare search engine optimization, som er hvor godt "Google" kan lide din hjemmeside. her er der forskellige krav til, hvad "Google" godt kan lide. Og når det sker, så viser Google det på de første sider, når der bliver søgt på noget bestemt, der omhandler din forretning.  Tænk engang at være på første side på google! Og nej, dette koster ikke en øre at få til at ske.

Reklamer

“Reklamer, nej det skal jeg ikke rode mig ud i, det koster alt for mange penge”. Det er dsv dette jeg ofte hører. Og så ved jeg, at dem der har lavet reklamen ikke har forstand på noget som helst indenfor reklamer. Reklamer er for mig nemlig en indkomst. De SKAL være profitable, ellers gør man det ikke rigtigt.

Om mig

Jeg hedder Magnus og er 24 år. Jeg valgte i 2023 at droppe ud af mit ingeniørstudie, fordi jeg gerne ville gå all in på min drøm om at være selvstændig. Jeg kunne mærke at det gav mig en utrolig stor værdi at hjæple folk, så det er det jeg prøver at dedikere alt min tid til nu.

IMG 7549

Kontakt mig og
book et møde nu

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til din digitale markedsføring? Kontakt mig nu og book et møde

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.